Продуцентът Нико Тупарев обеща много интересни и нетипични участници в предаването

Очаквайте наистина много интересни хора, не типичните, не клишираните български звезди”, заяви продуцентът на хитовото предаване „VIP Brother” Нико Тупарев в студиото на „Здравей, България”. Той сподели и интересни факти за предстоящия нов сезон.

 

Все още предстои финализиране на кастинга, още едно-две момчета и едно момиче трябва да бъдат избрани. Тази година ще се промени метода на избор. Тепърва трябва и да се намери и голяма звезда от чужбина, която да вземе участие в предаването.

 

Реално в момента предаванията ни са част от голямо международно семейство. Почерпихме идеята за стъклената къща от Бразилия. Тя ще бъде разположена в голям столичен мол, в който хората ще могат да минават и да виждат какво се случва в момента. Това е част от кампанията за новия сезон”, каза продуцентът във връзка с проекта, който ще бъде уникален по рода си и първи от този тип в България.

 

Желаещите ще влязат в стъклената къща на 2-ри септември и ще живеят там. Победителят ще може да вземе участие в основния формат. Къщата ще има огледални стени. Ще бъдат избрани 6 човека. Трима от тях ще отидат на финал, в които ще живеят не с хората от „VIP Brother”, а с други популярни лица от Нова Телевизия. След това се определя един победител”, обясни Тупарев.

 

Ако искате да се запишете в кастинга за участие в стъклената къща, може да го направите ТУК

 

В момента това е новия стандарт, към който се стремим. Трябва да има интересни сблъсъци на характери. Трябва обаче да има повече позитивизъм и по-смислени тези. Интересно е да видим какво ще се случи с участниците, които живеят в чужбина”, завърши продуцентът.

 

Цялото интервю за новия сезон на „VIP Brother” вижте във видеото.