Димитър Макриев и Мирослав Иванов подписаха със „сините”

Отборът на „Левски” София направи два трансферни удара в рамките на само няколко часа. Тимът от „Герена” подписа с нападателя Димитър Макриев и полузащитника Мирослав Иванов.

 

Това са поредните промени в състава на „сините” този сезон, след като спортно-техническият директор на клуба Наско Сираков отпрати четирима от чужденците в отбора. Единствено холандецът Дъстли Мюлдер е все още официално играч на „Левски”, след като Жоао Силва, Кристовао Рамос и Рамон Лопес прекратиха договорите си с клуба.

 

Димитър Макриев идва в тима като свободен агент, като за последно игра за израелския „Ашдод”, където вкара 53 гола в 133 мача. С привличането на 29-годишния таран „Левски” си осигури втори нападател, тъй като разполага единствено с Цветан Генков в предни позиции.

 

В същото време бившият футболист на „Лудогорец” Мирослав Иванов, известен с прякора си „Шуменския Деко” също подписа договор със „сините” за две години. Играчът чакаше оферти от чужбина, но в крайна сметка реши да се завърне на „Герена” след четиригодишно прекъсване. Играчът е петкратен шампион на България, като три от тях са с „Левски”.   

 

Отборът от „Герена” продължава да бъде активен на трансферния пазар, като днес към тима се присъедини и французинът Вилфред Далма, който ще изкара пробен период.