Водещият на VIP Brother разкри подробности около новия сезон

В интервю за „Здравей България“ тази сутрин, водещият на VIP Brother разкри подробности около новия сезон, както и какво ще се случва в Стъклената Къща идната седмица.

 

Ники Кънчев сподели, че отново ще води с Алекс Сърчаджиева и че предаването ще запази добре познатата на всички схема с живите предавания и елиминациии. „Разбира се, тази година във VIP Brother ще има и много нови и различни неща. Преди всичко искам да кажа, че сезонът ще бъде много емоционален. Ще има много неща да се видят в предаването, много неща да се случат и за да вкарам веднага малко мистерия и тайнственост ще ви споделя – това ще бъде сезонът на тайните. Отново влизаме в онази добре позната формула на Big Brother, че не всичко е такова, каквото изглежда, но тук ще има още повече тайни, още повече закодирани мистерии, обрати, и взаимосвързани неща вътре в  самото шоу, които ще бъдат заложени още сега с кастинга на участниците“, разказа водещият.

 

За Стъклената Къща

 

„Стартираме Стъклената къща на втори септември, понеделник, a на първи септември, неделя, от 14.00 до 18.00 часа посетителите на Paradise Center ще получат шанса първи да прекрачат прага на Стъклената къща и преди участниците да заживеят в нея. В понедленик шестима българи, а може би и не само българи, ще влязат в Къщата.

 

„Схемата в стъклената къща ше бъде следната: освен че телевизионните зрители и посетителите на мола ще могат да ги гледат, от следващия понеделник на девети, в предаването на Гала, която ще поеме  „вахтата“  и почти цяла седмица ще излъчва от Стъклената Къща, ще започнат да влизат и нашите ВИП-ове, под формата на „ВИП-жури“ , което ще избере накрая един човек – победителят, който ще влезе във  VIP Brother 2013.

 

За Къщата на VIP Brother

 

„Аз вече бях в Kъщата и се почувствах страхотно. Толкова ми хареса, че ми се прииска аз да вляза да заживея там. Вътре е много стилно, много уютно, много „HIGH“. Българските випове ще се чувстват отлично и се надявам, че ще ни предоставят едно добро съдържание, което ние да предоставим на зрителите на Нова ТВ.

 

За Участниците в новия сезон:

 

„Това което искам да кажа и да го подчертая, е нещо, в което аз силно подкрепям продуцентите и ръководството на Нова ТВ, а именно, че тази година малко ще избягаме от взимането на известни хора, само защото са известни. Хората, които циркулират във всички предавания, които виждаме всеки уикенд да тичат по телевизиите и незнайно защо не спазват телевизионна хигиена. Тази година ще имаме нетипични, интересни участници. Под нетипични визирам: първо-хора, които не са се появявали много в телевизионния ефир и второ, което е по-важното – хора, които са национална гордост. Това са шампиони, хора които са разплаквали България, които са вдигали трибагреника, хора които са на много високо ниво“