Депутатката съветвала и останалите народни представители как могат да се вталят

„В политиката е изключително трудно да се запазиш свеж, защото напрежението е изключително голямо. Цялата натовареност с очаквания, които имат към нас, не ни помагат в ежедневието ни. Но аз полагам огромни усилия ичаст от разтоварването от това напрежение, са именно книгите, които пиша. Това е моята форма за спасение”.


Това заяви депутатката от ДПС Петя Раева в студиото на „На светло с Люба Кулезич”. Тя гостува в новата рубрика на предаването - „Неделна палачинка”. В нея водещата ще кани хора, които сменят обичайните си занимания с други дейности, които издават тяхното вътрешно „аз”. А другото „аз” на Петя е да пише книги за храненето.


Депутатка от ДПС издаде книгата „Радостта от храната”. Тя претърпя четири издания и сега е абсолютна рядкост. В нея Раева споделя опита си в битката с килограмите. Сега народната представителка от ДПС е на прага да издаде нова книга – този път за затлъстяването.


Раева издаде, че е дала съвети, благодарение на които се забелязва отстлабването на председателя на ДПС Лютви Местан и на Лиляна Павлова от ГЕРБ. Тя даде съвети през екрана и на лидерът на БСП Сергей Станишев, който напоследък се е закръглил.


Целия разговор гледайте във видеото.