Стават ясни финалистите в шоуто

Никол Шерцингер, Алиша Кийс, Пинк, Кайли Миноуг, Гари Барлоу и Ронан Кийтинг отправиха специален поздрав към X Factor и пожелаха успех на участниците в шоуто. Към тях се присъедини и създателят на формата Саймън Кауъл, който сподели, че много се радва, че се е срещнал с Рафи, но с още по-голямо нетърпение очаква да срещне новата звезда на България. 
 
Плеядата от световни музикални имена и техните поздрави идва точно навреме – преди епизода, в който стават ясни финалистите и дни преди старта на големите концерти в четвъртък и петък. Любопитното около всеки един от тях е, че освен че притежава X Factor, е бил важна част от шоуто. В момента Никол Шерцингер е съдия в юбилейното британско издание и ментор на групата на момичетата. В ролята на съдии са и бившите членове на Boyzone и Take That – Ронан Кийтинг и Гари Барлоу, както и дамата от една от най-успешната момичешка група – Mel B от Spice Girls. Австралийската звезда Кайли Миноуг също е била част от X Factor – тя се присъедини към формата в ролята си на ко-ментор, като помогна на сестра си Дани Миноуг в избора на таланти.
 
Сред звездите, които поздравяват родните кандидати, се нареждат и едни от най-популярните и емблематични участници и победители – например Леона Луис, която спечели формата през 2006 година и още с първия си сингъл Bleeding Love стана световноизвестна. Безспорни фаворити на публиката по цял свят са и имена като бандата Little Mix, хитовите One Direction и Оли Мърс, който пък тази година пя на една сцена с Роби Уилямс. 

Техните поздрави можете да видите ТУК.
 
За кои от българските участници обаче тези поздрави ще бъдат на късмет, ще разберем в новия епизод на X Factor по Нова ТВ.