Това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

Следващият вот на недоверие ще е на тема инфраструктура, съобщи в парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БТА.

 

Борисов мотивира следващия вот на недоверие така: "Тази жена с цикламовото костюмче, вижте какви глупости говори - че разходите били ниски. Сиреч, ние сме строили с малко пари магистралите, пречиствателните станции и жп линиите. С една дума тя подготвя обществото, че трябва да отидат на високи цени". 

 

„Като вдигат цената ли ще подкрепят бизнеса”, позаинтересува се експремиерът. И поиска управляващите да обяснят контактите си с бизнеса

 

„Другата голяма лъжа е, че са закрити фирми по наше време. Имаше стотици хиляди мъртви фирми - ще видите колко фирми са плащали данъци 2009 и 2012 година”, продължи Борисов.

 

Той порица парламентарното мнозинство, че иска да върне страната назад и заради тютюнопушенето. „Забраната е едно от най-хубавите неща, които нашето правителство направи и те искат и него да съсипят”, коментира лидерът на ГЕРБ. По думите му в момента цари тотална контрабанда.