Втори лайф на музикалното шоу в ефира на Нова ТВ

Каракатица – така звучи думата къртица, изречена от Виктория Куприна. Участничката в X Factor усилено учи български език преди лайф на шоуто, посветен именно на най-обичаните родни хитове. Рускинята ще изпълни песен на Силвия Кацарова, като използва всяка свободна минута, за да учи правилата в българската граматика. Признава, че най-трудно й е произношението на някои думи и усилено се бори с навика да слага окончания в падежи от руски език. Неслучайно една от най-често срещаните й реплики е „Аз мислю”. 

След изпълнението си на песента „Сбогом моя любов” на Васил Найденов, другата руска фурия в шоуто – Людмила, ще си постави още по-висока цел с изпълнението на вечния хит „Панаири” на Лили Иванова. Участничката, която най-много обича българските песни, признава, че се възхищава на примата на родната естрада. Любопитното е, че 62-годишната дама все още помни неин концерт, на който е била преди години. Споделя, че няма плочи на Лили Иванова, но за сметка на това има няколко диска с нейни песни. 

Българска вечер в X Factor ще бъде и първата битка на 14-те участници заедно. Интересна сценография ще видят зрителите на втория лайф – мотори, сватба с две булки, циркови изпълнения и дори летящи танцьори. Песни на Б.Т.Р., Михаела Филева, Графа, КариZма, Ангел и Моисей, Миро, Дивна и други са малка част от музикалния репертоар в предстоящата БГ вечер.