Синът на Жана се прибира в България

Сцената на X Factor ще се премести на… летището. Първият повод за това е водещата Алекс Раева, която веднага след концерта заминава за Варна. Именно заради нея полетът до морската столица ще бъде задържан и ще я изчака да приключи с третите елиминации в шоуто.

Причина за авиационните промени е предстоящо участие на водещата във Варна. За да бъде там още в петък вечер, организаторите са готови на всичко, включително да задържат самолета.

Летището е арена и на още един повод, свързан с X Factor. В България пристига синът на Жана – Леон, когото тя не е виждала от близо година. Той идва специално за рождения ден на майка си на 20 октомври и е нейният най-голям подарък. Малкият ще подкрепи Жана в елиминациите, когато тя ще се бори за оставане в шоуто. 

Вчерашният R’nB и диско концерт с основание може да бъде наречен „вечер на промените” за голяма част от участниците. В много по-различна светлина зрителите видяха Ана-Мария, която успя да изненада Саня с по-увереното си и разчупено присъствие на сцената. Същото се случи и с Иван, чието свежо изпълнение на Blurred Lines особено впечатли Мария. „Ти се завърна в играта”, бе коментарът, който получи Жана за своето Hot & Cold на Кейти Пери. Песен на победител се падна на Теди – въпреки страха си от височини тя се качи нависоко, за да изпълни хита на един от най-известните победители в X Factor – Bleeding Love на Леона Луис. Убедително представяне направиха и Lollipop, които Заки определи като изключителна гърл банда. Въпреки проблемите с гласа си по време на репетициите, Наско затвърди образа си на рап фактор в шоуто.

Финалът бе поверен на Нелина, която обра овациите с When Love Takes Over на Кели Роуланд. Не толкова добра беше вечерта за Таня, която изгуби тоналността си. Въпреки че Мария определи изпълнението й като провал, Заки я увери, че хората виждат нейния потенциал.

На сцената на X Factor тази вечер ще се завърнат Ангел и Моисей. Кои финалисти ще се изправят един срещу друг на елиминациите и кой ще трябва да напусне шоуто, ще стане ясно от 22.00 ч. по Нова ТВ.