Известната журналистка се присъединява към екипа на "Всяка неделя", но преди това коментира заглавията във вестниците

Известната водеща Диана Найденова още тази неделя ще започне да води някои от интервютата в предаването „Всяка неделя”. Освен това тя ще прави рубриката си „Челюсти”. 

 

Първият й ексклузивен гост ще е бившият шеф на Агенция „Митници” Ваньо Танов, за когото се твърди, че е взимал по 5 000 лева заплата. „Той е обещал и да разкрие истината за Мишо Бирата”, похвали се Найденова.

 

Още днес обаче тя направи анализ на пресата заедно с Ани Цолова и Виктор Николаев в предаването „Здравей, България”.

 

Първата тема, която журналистката избра да коментира, е информацията за освобождаването на Гълъбин Боевски от затвора в Бразилия, както и съмненията, че за свободата си е предал колумбийски бос или Брендо.

 

Печата с Диана Найденова

„Във филм за него Гълъбин Боевски твърдеше, че просто си купил един куфар и там се оказали едни 7 килограма. Е, как тогава издаваш колумбийски бос или Брендо и сключваш сделка с прокуратурата”, попита тя. „ Учудва ме и мълчанието на Марин Райков. Той беше и външен министър освен премиер. След като са получили информация, че този човек ще се завърне защо са мълчали толкова.

 

„Изключително мистериозно завръщане”, заяви Найденова. 

 

Що се отнася до политическата ситуация в страната, тя коментира, че по-важният въпрос е защо Станишев, Орешарски и Борисов, след като ги смъмриха в Брюксел, са излезли да кажат, че са се объркали. 

 

„Как може председателят на НС, който е водил това извънредно заседание на парламента, да твърди, че решението, за което ние сме платили на депутатите заплати, няма никаква правна стойност”, попита Найденова. 

 

Заглавията в днешния печат и всички интересни коментари на Диана Найденова гледайте във видеото!