През деня отново ще е доста по-топло от обичайното с очаквани максимални стойности от 21 до 27 градуса

Сутринта мъгли и ниски облаци има по Северното Черноморие, в Добруджа и Северозападна България. Слаби мъгли има и в Северните и Източните квартали на София. До обяд видимостта навсякъде ще се подобри, а облаците ще намалеят. Следобед ще е предимно слънчево и почти тихо. Само по Черноморието ще духа слаб източен вятър.

 

Температурите сутринта са между 7 и 12 градуса, в котловините на Западна България и по-ниски. През деня отново ще е доста по-топло от обичайното с очаквани максимални стойности от 21 до 26 - 27 градуса. На места са възможни и температурни рекорди за деня.

 

У нас и в сряда ще остане предимно слънчево със сутрешни мъгли в низините, равнините и край морето. В четвъртък и петък североизточният вятър ще се усили и температурите ще се понижат. Ще има значителна облачност и на места в Дунавската равнина и по Черноморието е възможно да преръми.

 

В събота повече облаци ще се задържат само над Източна България, а в останалите райони ще бъде предимно слънчево. В неделя ще има променлива облачност без валежи и слабо ще се затопли.

 

Повече за времето през следващите дни може да намерите на Sinoptik.bg