Финалистите се срещат с Том Джоунс

Със сериозен фен клуб се оказа най-младата участничка в X Factor – 15-годишната Ана-Мария. Самият Димитър Бербатов и наследниците на принц Кирил са сред най-верните й почитатели. Директорът на фондация „Димитър Бербатов” Димитрина Ходжева призна, че винаги когато може, световноизвестният футболист следи представянето на Ана-Мария и искрено се радва на успеха й. 

Нападателят на Фулъм с основание може да бъде наречен орисник на малката чаровница. Още когато е само на 12 години, тя печели стипендия от фондация „Димитър Бербатов”, а на официалното награждаване лично той й пожела успех в музикалното развитие. Почитателите й обаче не свършват дотук – през 2012 година фондацията кани Ана-Мария на откриване на българска чешма в Кенсингтън гардънс в Лондон, където тя се запознава с принц Кирил Сакскобургготски, а децата му вече са нейни фенове. 

Почитател на X Factor е още една световна звезда – големият Том Джоунс. Часове преди концерта си в София, той ще се срещне с финалистите в шоуто за втори път. Изпълнителят на Delilah, What’s New Pussycat и други хитове се видя с талантите от първия сезон при идването си у нас преди две години. 

Под знака на Хелоуин ще мине утрешният концерт в X Factor. Кои ще бъдат номинирани за елиминации и кой ще си тръгне от шоуто - ще стане ясно на 1 ноември от 22.00 ч. по Нова ТВ.