Ели е първият Агент в Къщата

Ели Владкова, Джийсън Брад Люис, Маги Желязова, Лео Бианки, Недялко Лазаров, Любомир Милчев – Денди, Пенка Георгиева, Кирил Вълчев - Скалата, Станислав Илиев - Финдо прекрачиха прага на Къщата на Big Brother All Stars 2013 в понеделник вечер.

Водещият Ники Кънчев посрещна Съквартирантите в новия сезон, а ролята на домакини този път поеха двете плеймейтки Златка Райкова и Златка Димитрова. След участието си във VIP Brother 2013 те останаха в Къщата, за да прекарат още един месец под покрива на Големия Брат.   

Още при старта на Big Brother All Stars 2013 на живо в ефира на Нова ТВ Съквартирантите изпитаха първото си предизвикателство - част от тях влизат в ролята на Агенти на Big Brother и ще трябва да се съобразят покорно с всички негови инструкции.

Концепцията на новия сезон е да изправи рамо до рамо големите звезди от най-популярните риалити формати. 

 

Ето кои са участниците в Big Brother All Stars 2013:

Ели Владкова 
Години: 38  
Професия: 
За нея знаем: участник в Big Brother Family 

Става известна като жената на гробаря Веселин от Big Brother Family – унижаваната и подтискана Ели Кузмова. Според нея не е успяла да разкрие истинския си потенциал, защото присъствието на децата й я е спирало. Най-тежките емоционални моменти от престоя й в Къщата са свързани със скандалите и обидите, които бившият й съпруг Веселин й нанася. Тя твърди, че никога няма да забрави как й се е наложило да яде хлебарки и колко трудно е било да спи в една стая с хора, които не са я понасяли.

След участието в Big Brother Family в живота й настъпва пълна промяна. Развежда се  точно една година след края на предаването и възвръща предишното си „аз”. Променя  изцяло визията си – обръсва главата си и си поставя силикон. Не излиза никъде без шапка и очила, защото хората постоянно я гледат и я притесняват.

Иска да влезе в Къщата на Big Brother All Stars 2013, защото е луд фен на формата и смята, че този път наистина ще разкрие себе си. 

Людмил Августинов  - по-познат като Джейсън Брад Люис
Години: 29 
Професия: певец 
За него знаем: участник в X Factor 1 

По паспорт е Людмил Августинов от град Тръстеник, но е по-известен със сценичния си псевдоним Jeason Brad Lewis. Името Джийсън се родило преди 13 години, абсолютно спонтанно, когато решил да си измисли артистичен псевдоним, а X Factor е средството, с което го популяризира. Музикалното шоу сбъдва най-съкровената му мечта - да пее на голяма сцена пред многобройна публика.  В предаването става известен не само с гласа си, но и с ексцентричния сценичен грим, който си прави сам. Най-хубавият му спомен от предаването е срещата с много талантливи и музикални хора, а най-трудният момент - неговото отпадане. 

След X Factor Людмил продължава да работи по специалността си - графичен дизайн и постпродукция. Ходи на уроци по пеене, записва песни, снима видеоклипове и ходи по участия. Подписва договор с международна звукозаписна компания, става лице на световноизвестна марка дрехи, снима се във филми, записва сингъл и създава собствена марка парфюм. Не изпитва никакви притеснения относно влизането си в Къщата на Big Brother All Stars. Единственият човек, с когото не желае да живее под един покрив, е Орешарски. 

Маги Желязкова
Години: 39 
Професия: водеща  
За нея знаем: участник във VIP Brother 2 

Спомня си за предаването като за приятно изживяване сред приятелски кръг. Имала е пререкания единствено с Венета Райкова, чийто журналистически подход към останалите я е подразнил. Най-тежкото бреме за нея е била изолацията и липсата на детето й. С участието си в шоуто показва на хората, че тя не е просто „миска“ и модел, а жена с много други качества. Веднага след излизането си от Къщата получава редица предложения да се реализира като водеща и кариерата й потръгва. В момента се изявява като водеща и средностатистическа домакиня. 

За нея Big Brother е предизвикателство, изпитание, игра, която провокира хората да откриват неподозирани страни от характера. Влиза в Къщата на Big Brother All Stars 2013, защото е голям фен на формата и има изключително приятни спомени от първото си участие.

Лео Бианки
Години: 39
Какво знаем за него: участник в  Big Brother 2

Става известен в предаването като първия чужденец, участвал в този риалити формат, а също и като голям шегаджия. Не съжалява, че не е победил тогава, защото второто място е бил достатъчен трамплин за него.

Big Brother му помага сега да бъде на върха - музикалната му кариера потръгва и прави няколко хита с Играта, Део и други. Неповторим спомен е фактът, че е открил концерта на Риана с Део пред 50 000 души. Бизнесът му е много успешен - има два ресторанта и едно кафене. Три години води успешно кулинарно предаване. Спрял го е по лични причини и те са вече голямото му семейство. Има близначета момчета - Матия и Николо, на около три седмици и е изкючително щастлив. Вярва, че вече може да спечели, след като миналата година Big Brother All Stars е спечелен от македонец.

Недялко Лазаров
Години: 40 
За него знаем: участник в Big Brother 2  

Самоопределя се като шоумена в Къщата. Хората и до днес помнят влизането му с куклата Деси, излизането му от шоуто с тракийска народна носия и едноименния музикален хит „О, бре, Недялко”. Най-показателният критерий за участието му е искреното съжаление на Съквартирантите при излизането му от Къщата. Предаването му е спечелило огромна популярност и му е осигурило стотици участия в цялата страна и националните медии. Създава авторско предаване „Така е…”, а в момента е ангажиран с публицистичното си предаване „Казано честно с Недялко”, което се радва на голям интерес от страна на зрителите. Построил е свой кафе-клуб, с изцяло „режисиран” от него интериор. Кръстил го на себе си „СУЕТА”. Влиза в Big Brother заради големия зрителския интерес към него. Вече се чувства победител поради факта, че за втори път ще излезе на най-голямата сцена в българския ТВ ефир. 

След влизането му в Къщата на Big Brother All Stars 2013 зрителите могат да очакват новия хит, който ще създаде: „Фенове много и фенки безброй Бате Недялко пак е герой ...."

Любомир Милчев – Денди  
Години: 50
Професия: писател и поет 
За него знаем: участник във VIP Brother 1 

Става известен във VIP Brother 1 с цялостното си поведение, изказ, облеклото, любимите си предмети. Една от емблематичните му вещи в Къщата било нощното шкафче - истински антиквариат. Не обича спорта и определя като най-труден момент от участието си този, в който се налага да играе футбол. Най-хубавите му спомени са свързани с Мисиите, в които е трябвало да пее и танцува. 

След предаването се развежда с жена си, която според него не е успяла да понесе придобитата му слава. Издал е шест нови книги, в някои от които дори е описал Големия Брат. За мен Big Brother е един заповеден глас, който те дирижира. Като едно „око недреманное”, като тези, които стоят на купола на църквите. Една фикция, която се превръща в реалност и побърква хората. Big Brother е една игра, а на мен много ми се играе… Иска да влезе в Big Brother All Stars заради огромната тръпка. 

Пенка Георгиева
Години: 20
Какво знаем за нея: участва в „Мис България 2013“

За престоя си в предаването споделя, че е била най-известната и затова всички са й завиждали. Тя е единственото момиче, което е излязло и е казало, че има спонсор и не се притеснява от това. Според нея не е спечелила, защото хората не обичат неграмотни и цигани.

След предаването са й предлагали снимки, фотосесии, клипове, а във Faceook са й предложили дори секс за пари. Отказала е, защото не е "попивателна гъба".  Разделила се е със спонсора си Пуфи и сега си има нов приятел - по-млад и по-надарен. Смята, че в Къщата на Big Brother All Stars няма да я приемат добре, защото е циганка. Имала е сблъсък с Черната Златка в дискотека - Пенка паднала върху нея, извинила й се, а Златка я изгледала като най-големия „боклук“. В Къщата на Big Brother All Stars 2013 Пенка ще иска обяснение на Златка. "Чака ни екшън!"

Кирил Вълчев - Скалата  
Години: 42
Професия: в сферата на рекламата и бодибилдинга 
За него знаем: участник от VIP Brother 1 

Става популярен в шоуто с фитнес манията си. Дава съвети на всички Съквартиранти за това как да поддържат телата си -  Митьо Пищова е отслабва с 10 кг благодарение на него. Изживява се и като плейбоя на Къщата, тъй като обича да флиртува. Описва себе си с три думи – спорт, красота и музика. Най-яркият му спомен от предаването е как Дичо спасил детето на Виолета, като скочил в басейна. Нито една Мисия не го е затруднила. С удоволствие си спомня флирта си с Виолета Здравкова, който за съжаление приключва с края на предаването. Участието му в предаването го е направило още по-известен и е подпомогнало развитието му в сферата на рекламата. Една от причините да иска отново да влезе в Къщата на Big Brother е, че обича изолацията. Според него няма по-баровско нещо от това да останеш напълно изолиран. Не харесва гейове и политици.

Станислав Илиев - Финдо
Години: 32 
Професия: 
За него знаем: участва в Survivor 2 

В Survivor става известен като „гладния”, защото недостигът на храна на Острова е бил най-големият му проблем. Популярен е и като участника, който за 46 дни е спечелил най-много поредни игри за имунитет. Обича тялото си и внимава с какво се храни. Никога няма да забрави една от игрите, в която е трябвало да изяде змия, гущер, да разпори жаба, да вземе езика й и да го изяде. Не съжалява за абсолютно нищо, което е направил или не е направил в Survivor и смята, че ако има шанс да се върне назад, отново би постъпил по същия начин. 

Животът му след предаването не се е променил особено. Създал е здравословна програма, наречена „Подобри себе си“, която включва спорт, здравословно хранене, релакс терапии, разходки в планината и отборни игри със състезателен характер. През последните пет години прави “минисървайвър” – събира участници от всички сезони през уикендите и заедно правят възстановка на игрите. На въпроса защо го прави отговаря: „Щото ми е кеф!” 

Иска да влезе в Big Brother All Stars 2013, за да се откъсне за малко от рутината. Докато е в Къщата, най-много ще му липсва дъщеря му, към която е много привързан и приятелката му, с която е от две години. Според него няма да има никакви проблеми в Къщата, тъй като е „душа човек”. Единствените хора, които го дразнят, са гейовете и не желае да живее под един покрив с такива.