На предишното заседание на КСНС Волен Сидеров взе думата на президент и започна да го разпитва за имотите му

Започна протестът на Гражданско движение "Българияа без цензура", който се провежда пред президентството. Полицията е направила плътен кордон. В сградата на президентството трябва да влязат вътрешният министър Цветлин Йовчев, председателят на ДАНС Владимир Писанчев и директорът на Националната разузнавателна служба Драгомир Димитров, които трябва да изнесат доклади на заседанието на КСНС.

 

Припомняме, че на предишното заседание на КСНС Волен Сидеров взе думата на президента и започна да го разпитва за имотите му. Това доведе до проваляне на заседанието. 

 

Заседанието на КСНС трябва да започне в 14:00 часа. Засега не е ясно кой депутат от ГЕРБ ще присъства на срещата с президента. Лидерът на партията Бойко Борисов бе опериран вчера. Той бе изписан късно снощи, но се нуждае от още един ден, за да се възстанови. А заместникът му Цветан Цветанов е на партиен форум в Будапеща.


В същото време протестът на „България без цензура” напълно окупира входа на президентството с цел да не допусне участниците в срещата при президента. 

 

В сградата на президентството влязоха главният прокурор Сотир Цацаров, вътрешният министър Цветлин Йовчев, както и лидерът на ДПС Лютви Местан.