Тази вечер Рафи се завръща в музикалното шоу

Тази вечер  на сцената на музикално шоу №1 се завръща един истински X Factor – Рафи, който ще представи новата си песен "Не ме разбра" пред публиката и зрителите на Нова ТВ.

Победителят от предишния сезон на шоуто явно ще защити титлата си, като покаже на претендентите как се взривява публика с изпълнение на живо.

Дали финалистите се нуждаят от неговия урок след вчерашната любовна вечер?

Най-изненадващо се представи Наско,  който доказа, че  може да пее, а не само да рапира. Рап сензацията на шоуто провокира и журито, и  зрителите  с изпълнението си на песента Hero на Енрике Иглесиас. Дори строгият Заки призна, че X Factor е онова, което кара хората да говорят, а Наско определено вълнува и интересува зрителите, провокирайки у тях коренно различни мнения.

Изключително вълнуваща бе и Жана, която разплака Любо с изпълнението си на My heart will go on. Саня я нарече „вълшебна”, а Мария беше категорична, че тя е нейният фаворит. Не по-малко убедителна бе Нелина, която събра погледите на всички в залата със стилната си визия и присъствие.

За съжаление обаче, същото не може да се каже за Ана-Мария – за вчерашното ѝ представяне Любо, Мария и Саня бяха единодушни, че е имала вокални неточности, а сценографията и присъствие на Супермен, Батман и Чък Норис са били разсейващи. Предвид здравословното си състояние и температурата, която имаше, Иван също не успя да заслужи положителни критики, макар и този път да впечатли с актьорското си присъствие.

Дали вчерашното представяне ще реши съдбата на претендентите в X Factor, ще разберем тази вечер в 22.00 ч. по Нова ТВ, когато зрителите ще определят кой ще се изправи в музикален двубой.

Тази вечер  талантите в X Factor отново ще подкрепят каузата за приемното родителство и с изпълненията си ще застанат зад кампанията „Приеми дете. Създай бъдеще”.

X Factor по Нова ТВ тази вечер от 22.00 ч.