Зрителите на Нова ТВ станаха свидетели на оспорван музикален двубой

Зрителите на Нова ТВ решиха да  противопоставят  Ана-Мария и Мартин  тази вечер на сцената на X Factor. Двамата получиха най-малко гласове при вота на аудиторията.

Менторите им се опитаха да изтъкнат качествата на своите питомци. Сани акцентира, че Мартин притежава характер, който е задължителен за един X Factor. Заки пък припомни смелостта на Ана-Мария да експериментира в различни стилове.

За да спечели благоволението на журито, Мартин заложи на песента She на Елвис Костело. Ана-Мария пък избра парчето Heart на любимата ѝ Кристина Агилера.

При гласуването на журито  Сани и Заки предсказуемо подкрепиха техните „ученици”. Мария и Любо решиха оспорвания двубой в полза на Ана-Мария.

Наистина изпълнението на Ана-Мария беше изключително чувствено и спечели не само гласовете на журито, но и бурните аплодисменти на публиката в залата.

Мартин не си тръгна като губещ. „Аз  спечелих осем пъти X Factor”, изтъкна той, преди да напусне шоуто, и благодари на „жените, които са го подкрепяли и не са виждали в него само мускулни плочки”.

Музикално шоу №1  продължава в търсене на новия X Factor.

Следете оспорваната борба между претендентите  само в  ефира на Нова ТВ.