Броят на недоволните обаче беше приблизително равен на този на полицаите, охраняващи НС

Рязкото застудяване и първият сняг не спряха най-активните демонстранти срещу правителството отново да поискат оставката му. Традиционно те се събраха първо на два митинга - пред парламента и пред Министерския съвет, а след кратко шествие по жълтите павета се сляха в общ протест пред сградата на Народното събрание.
 
Колорит на проявата придаваха железните и картонени макети на танкове, които символизират безкръвната борба на протестиращите и недоволството им от случаите на полицейско насилие. Булевард "Цар Освободител" бе частично отцепен за движение в района пред парламента, но като цяло трафикът остана спокоен. 169-ият ден на протести срещу властта премина без инциденти.   
 
25-и ноември изобилстваше на антиправителствени протестни акции
 
В деня на патронния празник на Софийския университет, група от „ранобудните студенти” премина загражденията пред парламента. Младежите носеха транспарант с надпис "Огражденията са в ума ни, няма граници за духа ни!".
 
Студентите се включиха в традиционното шествие за патронния празник на Алма матер, водено от ректора на Софийския университет. "Ранобудните" дори отстъпиха Зала „Тържествена” на университета. На входа на Ректората се събраха и противници на окупацията, но до напрежение не се стигна. 
 
По-късно пред Народното събрание студентите от НАТФИЗ пуснаха запалени хартиени фенери с надписи "Оставка"
 
Към шествието от протестиращи студенти, което по-късно се премести пред УНСС в „Студентски град”, се присъединиха художници, актьори и режисьори. 
 
Още по темата гледайте във видеото.