Джеймс Бонд изправя Нелина срещу баба Люси тази вечер

Като на кино ще бъде концертът на X Factor в четвъртък, когато точно в 21.00 ч. Холивуд ще се пренесе на сцената на шоуто. Седемте финалисти буквално ще влязат във филма, за да изпълнят най-известните филмови песни. Джон Траволта, Тина Търнър, Уитни Хюстън, Кристина Агилера и Адел са само част от имената, които ще вдъхновят талантите за звездните им изпълнения.

Един от най-артистичните участници – Иван, ще „похити” сцената с изпълнение на Уил Смит и култовото парче Men in Black, докато рапърът Наско ще направи опит за летене. 

Сериозна конкуренция ще настъпи при дамите. Агент 007 ще изправи в директен сблъсък Нелина и баба Люси – и двете ще изпълнят саундтрак към поредицата за Джеймс Бонд. Най-възрастната участничка в шоуто за втори път ще изпълни Тина Търнър, песента е Golden Eye, а най-сексапилната ще представи хита на Адел Skyfall.

След като миналата седмица бе на елиминации, в четвъртък 15-годишната Ана-Мария отново ще покаже, че не се страхува да експериментира – тя ще бъде дръзка и ще влезе във филма Burlesque. Високо ще бъде вдигната летвата и за Жана, която ще се пренесе в света на „Великият Гетсби" и саундтрака А Little Party Never Killed Nobody.
 
X Factor – вечер на филмовата музика – четвъртък от 21.00 ч. по Нова ТВ.