През деня се очакват максимални между 1 и 6 градуса, в югозападните райони до 7 – 8 градуса

Валежите в цялата страна вече спряха, но в повечето райони все още е предимно облачно.
По-късно през деня облаците ще се разкъсват и намаляват в следобедните часове до слънчево. Ще духа умерен, а в Дунавската равнина - до силен западен вятър, който ще създава усещане за ниски температури.


През деня се очакват максимални между 1 и 6 градуса, в югозападните райони до 7 – 8 градуса. Заради положителните температури и все още топлата земна повърхност снегът бързо ще се топи.


В планините след снеговалежите през последните два дни, снежната покривка достигна 30 - 35 сантиметра. Денят ще започне с разкъсана облачност, която бързо ще намалее до слънчево време.


Максималната температура на 2000 метра ще е около минус 4 градуса, а вятърът ще бъде умерен от северозапад.


В петък ще остане студено, а в Дунавската равнина и ветровито. Повече облаци ще има в северните и източните райони, но валежи са малко вероятни.


В събота утрото ще е мразовито. Пред обед в низините и равнините ще има мъгли, а по-късно от запад ще се заоблачава. В неделя ще има променлива облачност без валежи.


В началото на новата седмица ще бъде по-често облачно и на места в Западна България ще превалява дъжд, в планините сняг. Температурите ще се повишат.


Повече за времето през следващите дни, може да намерите на Sinoptik.bg.


Следете на живо пътната обстановка и атмосферните условия само на Kamerite.bg.