Британската певица с прекрасен глас даде интервю за NovaNews.bg дни преди концерта си у нас

Броени дни преди своя първи концерт в България, сочената за спасителка на британския поп пристига у нас. Delilah ще покаже най-доброто от себе си в специално шоу. Непосредствено преди него обаче успяхме да си поговорим набързо за това какво да очакваме от нея оттук насетне и каква е Палома Стокър (това е истинското име на изпълнителката - бел. ред.), когато не е на сцената. 

 

Какви са твоите очаквания, свързани с предстоящото ти идване в България? Знаеш ли нещо за страната, хората или нещо друго?

 

Никога не съм идвала в България преди, така че нямам някакви конкретни очаквания. Просто ще дойда, ще изпълня песните си и надявам се, ще прекараме хубаво време заедно.

 

Какво да очакваме от Delilah в България – нещо ново, нещо различно?

 

Всяко едно шоу е специално. Ще изпълня песните от новия албум, тези, които всички познават, няколко кавъра. Ще видим, обикновено решавам според настроението ми в съответния ден.

 

Говорейки за албума “From the roots up” – какво е посланието му? Какво искаш да кажеш с него на феновете си?

 

Започнах да работя по албума, когато бях доста млада - на 14 години, и го завърших на 18 г., така че мога да кажа, че албумът е за порастването, влюбването и края на любовта, както и научаването повече за нещата от живота – нещо, през което всеки преминава. ж

 

Как се спря на сценичния псевдоним Delilah?

 

Във Великобритания има друга изпълнителка с името Палома и когато завършвах албума си, имаше доста неща за нея по вестниците и не исках хората да се объркат. Затова имах нужда от ново име и реших да използвам името на прабаба ми - Дилайла.

 

Какво да очакват феновете от теб оттук насетне? Сигурно вече имаш нови идеи, в каква посока ще поемеш?

 

Новият албум е по-голям, по-шумен от стария, който беше по-интровертен.

 

Съжаляваш ли за нещо, което си направила досега – в професионален или личен план?

 

Не. Нещата понякога не се случват по начина, по който си искал. Не може да планираш всичко. Не мога да кажа, че съжалявам за нещо. Очаквам това, което ще ми се случи през следващите години. Не живея в разкаяние.

 

Коя е Палома Стокър, когато не е на сцената? Променя ли се отношението ти спрямо хората и света?

 

Мога да кажа, че съм си същата. Случва се мои фенове да ми налетят на улицата и винаги са изненадани от това, че не нося  грим и ще нося маратонки. Обичам да прекарвам време със семейството си, да ходя по ресторанти, на концерти, да разхождам кучето – неща, които всеки човек обича да прави.

 

Концертът на Дилайла ще бъде на 10-и декември в Sofia Live Club. 

 

Не пропускайте да спечелите билет и диск с албума на певицата "From The Roots Up“ от специалната игра на NovaNews.bg. Повече разберете ТУК