Талантите в шоуто се представиха по-добре в дует, отколкото самостоятелно

Музикално шоу №1 X Factor отново представи страхотен концерт на зрителите на Нова ТВ. В четвъртък вечер за пръв път талантите пяха в дует, след като изпълниха индивидуалните си песни. Някои от тях се справиха по-добре по двойки, отколкото самостоятелно.

Изненадващо Нелина и Ана-Мария не се представиха толкова убедително, както обикновено. „Не беше най-доброто пеене на света, което сме чули от теб”, заяви Любо на Нелина след нейното изпълнение. Журито не беше милостиво и към Ана-Мария. „Имам чувството, че тази вечер в теб има процеп, през който изтича енергията ти”, допълни критиките на колегите си Любо.

Но при дуетите двете момичета взеха своя реванш и спечелиха възхищението не само на публиката, но и на съдиите. Между Нелина и Наско имаше истинска химия, докато двамата пееха хита на Риана и Еминем Love The Way You Lie. Те доказаха, че освен добри певци са и добри актьори. Двамата отрекоха да са нещо повече от приятели, макар че зрителите, видели тяхното изпълнение, биха се усъмнили в тези твърдения.

Жана и Ана-Мария също бяха изключително магнетични и направиха невероятна интерпретация на песента When You Believe на Уитни Хюстън и Марая Кери. „Такова напасване на тембри не бях чувал отдавна”, похвали ги Заки. Мария Илиева пък им прости някои интонационни неточности заради силното сценично излъчване.

В четвъртък вечер талантите бяха партньори, а не конкуренти. Това беше един важен урок за тях.

Кой ще напусне шоуто тази седмица, ще стане ясно в петък от 22.00 ч. по Нова ТВ.