Финалистите в X Factor – болни и в очакване на големия финал

Седмица преди голямата развръзка на 20 декември финалистите в X Factor не само са в предфинална треска, но за лош късмет са и болни. С настинка тези дни се борят Жана и Наско, а отборът на Заки – Нелина, Ана-Мария и Теодора вече са с носталгия по шоуто.

Емоционалното напрежение ескалира още повече от мисълта, че на полуфинала тази вечер ще отпадне не един, а двама от участниците. „Двойно по-гадно”, каза Наско, „Страховито” – коментира Жана, а Ана-Мария го нарече стимулиращо.

Въпреки всички емоционални и физически неразположения обаче, вчера петимата финалисти категорично доказаха, че заслужават да бъдат на сцената на X Factor. Концертът беше открит от Жана с любимата песен на Мария Илиева в нов прочит – „Малкият принц” на Дони и Момчил. Мария изненада и снова прическа – къса руса коса. 

Нелина, която миналата седмица беше на елиминации, преобърна коментарите за себе си – „За тебе бях” на Лили Иванова, по музика на вокалния педагог на X Factor Краси Гюлмезов, изправи публиката на крака и изпълнението й беше определено като най-доброто й в шоуто.

Наско не само изпълни перфектно Lolly на Джъстин Бийбър, но отново показа готовност да израства в музиката с емблематичния хит на Орлин Горанов – „Светът е за двама”. Ана-Мария представи Beautiful на своята любимка Кристина Агилера, а „На инат” на Поли Генова й донесе похвали от журито за артистичното й превъплъщение. Теодора отново избухна с танци за Алиша Диксън и The Boy Does Nothing, a „Както преди” на Тони по текст на Любо и продуцирано от Заки, впечатли много четиримата от журито. 

Кои трима ще останат на елиминации и кои двама ще напуснат сцената на X Factor, ще разберем тази вечер от 22.00 ч. по Нова ТВ. Утре, 14 декември, от 18.00 ч. в Сердика Център финалистите ще изнесат своя "Концерт на победителите" за своите фенове, a изненадата ще бъдат отпадналите финалисти, които също ще се включат със свои изпълнения. 

X Factor – полуфинал – днес, 13.12, от 22.00 ч. по Нова ТВ. 
X Factor концерт в Сердика Център – събота, 14 декември, 18.00 ч.