Кукла с вълшебна прическа и бална рокля са част от горещите молби, изпратени досега

Броени дни остават до края на най-чаровния празничен конкурс на NovaPlay – „Мили Дядо Коледа”. С много усмивки, песни, a дори и целувки за Дядо Коледа са подкрепени видео желанията от децата, участвали с обръщение към белобрадия старец  до този момент. Вероятно бъдещи телевизионни звезди също нe липсват сред тях, а едно от желанията в конкурса до този момент е среща с чаровната водеща на прогнозата за времето на Нова ТВ Никол Станкулова.
 
„Тази година не бях много послушен, но не и съвсем непослушен” пък разказва друг участник  в надпреварата за коледни подаръци. 
 
Всички родители, които искат да зарадват своите деца със страхотни коледни изненади, имат време до 21.12, за да изпратят видео с желанието на тяхното дете към Дядо Коледа на адрес play.novatv.bg/koleda. От кола и трактор до кукли, бални рокли, а дори и вълшебни обувки, са сред най-интересните желания за подаръци досега. Освен да обещават, че ще слушат и през следващата година, малките участници пожелават и на останалите деца да получат всички подаръци, които предварително са поискали. 
 
Победители в конкурса „Дядо Коледа” ще бъдат три на брой малчугани, а условието те да получат големите награди, е видеата с тяхно участие да са събрали най-много Facebook харесвания в NovaPlay. Най-харесваното видео послание към Дядо Коледа ще грабне ваучер за страхотен детски подарък на стойност 300 лева, докато двама от първите му подгласници ще получат награди в размер на 200 лева. 
 
Конкурсът „Мили Дядо Коледа” очаква кандидати за коледни подаръци до 21.12 на адрес play.novatv.bg/koleda
 
Още информация за участниците в конкурса „Мили Дядо Коледа” следете на Facebook.com/nova.play