Култовият сериал тръгва по Нова телевизия във вторник от 20:00 часа

Имението Даунтън” е задължително в моята програма. Помня, когато за първи път излъчиха сериала, как навсякъде хората си говореха за него. В пресата прочетох, че дори Кейт Мидълтън е негова голяма фенка и по време на бременността си е гледала сериите. Мишел Обама също го харесала толкова много, че поканила екипа да посети Белия дом”, каза в специална видеовръзка за „На кафе” Ралица Янкова. Студентката по бизнес управление в Лондон сподели как зрителите възприемат сериала във Великобритания.

 

Сериалът е събрал над 10 милиона зрители пред телевизионните екрани. Сред актьорите има редица световноизвестни имена. „Българските зрители сигурно ще познаят Маги Смит от поредицата за Хари Потър. Голяма част от участниците са непознати, но това не значи, че не са страхотни актьори”, коментира студентката. „Те вече са сред най-обичаните звезди на острова. Моята любимка е графиня Кроули”.

 

Продуцентите са заложили на много малък сценариен екип – двама души. Това са носителят на „Оскар” Джулиян Фелоус и Гарет Нийм.

 

Очаквайте първите епизоди на „Имението Даунтън” само по Нова телевизия във вторник от 20:00 часа.