Музикантите от Scorpions пожелаха успех на финалистите в X Factor

Дни преди финала на X Factor финалистите в музикалното шоу имаха звездна среща с музикантите от Scorpions. Минути преди шоуто им в понеделник в София Жана, Ана-Мария и Наско имаха възможността да научат от бандата какво е чувството да излезеш пред толкова многобройна публика и да обединяваш с музиката си хора от цял свят.

Пред фронтмена Клаус Майне и компания Жана запя любимата си песен Holiday, Ана-Мария веднага се включи, а Наско зарапира в ритъма на Wind Of Change. Това развесели Scorpions и така всички организираха импровизиран концерт зад кулисите.

Майне пожела на тримата изпълнители успех на финала, след което излезе пред българската публика. Концертът премина пред препълнена зала и страхотно настроение, а срещата с финалистите от X Factor се случи благодарение на организаторите от Loud Concerts.

Съдбовна среща с публиката ще имат и Жана, Ана-Мария и Наско на финала в X Factor на 20 декември по Нова ТВ, когато вотът на зрителите ще реши кой ще е победителят във втория сезон на музикалното шоу. 

X Factor – финал – 20 декември, 21.00 ч. по Нова ТВ.