Жана ще работи с едни от най-добрите автори, обеща управитеят на Вирджиния рекърдс

„Жана постигна безапелационна победа. Аз не съм изненадана – тя даде заявка още от самото начало с различността си, качественото си пеене, с волята и самочувствието”, така Саня Армутлиева коментира финала на X Factor. Тя разказа и какво очаква победителя занапред. „Вече е започнал процесът по избирането на първия сингъл и се селектират песните. Жана ще кооперира с едни от най-добрите автори – не само български екипи, но и чуждестранни”, сподели тя.

Очакванията са през февруари да излезе нейният първи сингъл и първи видеоклип. Освен всичко това за Жана предстои и пътуване до Лондон, където ще се срещне с колегите от Sony, със самия Саймън Кауел и звездите на X Factor.

Саня Армутлиева се изказа ласкаво и за другите двама финалисти – Наско, за когото призна, че я е спечелил от самото начало, и Ана-Мария, на която обеща дует с Богомил от първия сезон и едно много красиво навлизане в музикалния бизнес.

Според управителя на Вирджиния Рекърдс всеки един от тях притежава необходимите личностни качества, за да реализира силна кариера. Тя също изтъкна колко важно е да вложат максимално енергия и труд, за да станат наистина успешни артисти. „Ние ще им осигурим възможността, инфраструктурата, инвестицията, за да може тяхното музикално развитие да има силен начален старт, но най-много техният успех зависи от тях самите".

„Отговорността да спечелиш X Factor не е само пред самия себе си”, обърна се тя към Жана. „Тя е пред една огромна публика, пред целия екип, пред всички, които гласуваха за нея и й подариха победата”, заключи Армутлиева.