Температурите ще са между 6 и 11-12 градуса

Сутринта над южните райони, както и в централната част на Дунавската равнина има разкъсана облачност, а по течението на Струма и в някои котловини на запад видимостта е намалена. До обед мъглите ще се разсеят и над повечето райони ще има разкъсани облаци. В по-голямата част от страната ще духа до умерен югоизточен вятър.

 

Температурите сутринта са от минус 6 градуса в Кюстендил до плюс 5 по морето. Следобед отново се очакват почти пролетни стойности - между 6 и 11, 12 градуса.

 

В планините ще е предимно слънчево с умерен до силен югозападен вятър. Максималната температура на 1000 м ще бъде 7 - 8 градуса, а на 2000 – около нула. Писти все още се обработват с изкуствен сняг. 

 

Утре повече облаци ще има над западните и южните райони, където ще превали слаб дъжд, по високите части на планините – сняг. В четвъртък преди обед ще бъде облачно и в Южна България все още слабо ще превалява, а следобед от север облаците ще намалеят. В петък и събота в планините ще е слънчево, а в ниските места - облачно и мъгливо. В неделя ще е облачно, но едва вечерта в западните райони и с дъжд.