Лидерът на БСП е категоричен, че правителството работи все по-ефективно и координирано

„Имаме правителство, което работи все по-ефективно и координирано. За тези месеци върнахме надеждата, че има държава, която подкрепя майките, децата и възрастните хора. Българските граждани могат да очакват от нас изпълнение на нашите обещания и стабилност”, каза от парламентарната трибуна лидерът на БСП Сергей Станишев.

 

„През юни 2013 заварихме България на колене, подложена на окупация на популистко и репресивно управление и бизнес, подложен на ежедневен рекет и ограбване. Обществената среда беше отровена от страх и просташко поведение”, каза лидерът на БСП.

 

„БСП получи доверието на българските граждани на изборите, не защото сме "най-умните и красивите", винаги има и по-умни, и по-красиви, а защото обещахме да върнем страната на хората. Не си представяхме обаче степента на срастване на държавата с една партия”, каза Станишев. Той отбеляза, че ще бъде реализиран пакетът с антимонополно законодателство, което ще работи за всички граждани на страната.

 

„Показвахме готовност да чуем гражданското общество и да търсим решение на всеки реален проблем – доказателства за това е диалогът с БЛС, животновъди, производители и с всеки, който търси подкрепа от държавата. Устояхме на натиска, на охулването на клеветите. Само поради една причина – имаме кауза и тя е, че трябва да спасяваме държавата. Не сме съвършени, спъваме се понякога, но досега не сме се отклонили от верния път”, категоричен е Станишев.

 

Вижте какво друго каза лидерът на БСП във видеото.