От Елисейския дворец отказват коментар, което допълнително разпалва интереса на медиите

Ново сензационно развитие около любовната афера на френския президент. Във Франция се тиражира слух, че актрисата, сочена за любовница на Франсоа Оланд, е бременна. От Елисейския дворец отказват коментар, което допълнително разпалва интереса на медиите.

 

Известен блогър написа, че актрисата Жули Гайе е бременна от Франсоа Оланд. Блогърът твърди, че има информацията от журналист от телевизия М6, приближен на президента. 

 

Бебето на Оланд се очаквало през месец юни. От телевизията обявиха, че не са готови да излязат с такава информация. От президентството не коментират. Въпреки че Оланд настоява, че въпросът за интимните му отношения е личен, дебатите не спират. 

 

Според вестниците цената, която данъкоплатците плащат, за да живее официалната партньорка на президента Валери Трирвайлер в Елисейския дворец, е 85 хиляди евро на месец. 

 

Самата Трирвайлер продължава да е в болница заради изтощение. Досега няма неин коментар по аферата. Коя от двете е първата дама на Франция - трябва да се разбере до месец. Франсоа Оланд и партньорката му са поканени на 11 февруари в Съединените щати като гости на семейство Обама. Оланд каза, че дотогава въпросът ще е решен.