Певецът беше арестуван в Маями заради улична гонка

След спречкване с полицията, алкохол, марихуана и хапчета, се появиха и първите кадри след излизането от ареста на тийн звездата Джъстин Бийбър.

 

Излизайки от полицейското управление, звездата поздрави феновете си.

 

Само няколко часа по-рано тийн идолът беше арестуван, след като участва в улична гонка. Освен това певецът беше пиян, с изтекла валидност на шофьорската книжка, оказа съпротива при ареста, шофира с превишена скорост, а по-късно призна пред властите, че е пушил марихуана и е употребил лекарства по лекарско предписание.

 

Поп звездата беше пусната от ареста срещу гаранция от 2500 долара.

 

По информация на сайта Perezhilton.com в колата е имало и жена - Шантел Джефрис, приятелка на певеца.

 

Междувременно публиката намери ново поле за изява. В Туитър вече създадоха поредица пародийни колажи, посветени на ареста на звездата.

 

19-годишният канадски певец има няколко “близки срещи” с полицията в последните години. Преди седмица домът му беше претърсен заради обвинения, че е замерял с яйца къщата на съседа си в Лос Анджелис. Впоследствие член на неговия антураж беше арестуван заради притежание на наркотици. Миналата година Бийбър беше помолен да премахне графити, които беше оставил върху стената на хотела си в Австралия. А през 2012 той отново получи обвинения за безразсъдно шофиране.