Любопитното видео събра над 2 милиона и половина гледания само за три дни

Екшън звездата Арнолд Шварценегер се превъплъти в ролята на луд фитнес-инструктор, който буквално побърка трениращите в един от спортните центрове в Съединените щати. Видеоклипът събра повече от 2 и половина милиона гледания само за три дни.

 

Бившият губернатор на Калифорния беше маскиран от професионален гримьор. Така той се сдоби с черни мустаци и дълга коса. Арнолд Шварценегер беше преоблечен, а на табелата с името му беше изписано "Харолд Клейнър".

 

Във фитнес салон в Калифорния пък бяха монтирани скрити камери. Терминаторът влезе в залата, преоблечен като служител и започна да задава въпроси на трениращите за дневния им режим и хранителните им навици. Той дори потупваше някои от тях с хавлиена кърпа. Част от хората останаха доста изненадани от поведението на треньора, а други се усъмниха и казаха, че им изглеждал познат.

 

Въпреки това изненадата беше голяма, когато се оказа, че странният служител е не кой да е, а самият Арнолд Шварценегер. Оказа се, че идеята за необичайната реклама е на неправителствена организация, която подпомага здравословния начин на живот сред децата и младежите.