„Бареков ще бъде премиер”, каза тя шеговито по повод изследвания рейтинг на политиците

„Рано е да се мери каквото и да било. Всичко е много виртуално”. С тези думи лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева коментира излезналите вчера данни на социологическите агенции, измервайки политическите нагласи на населението, ако изборите се провеждаха сега. Според нея с тези данни се внушавало, че определена партия влиза в парламента и това влияело по някакъв начин на избирателите.


„Бареков ще бъде премиер”, каза шеговито Татяна Дончева по повод изследвания рейтинг на политиците.


„Медийните монополисти, срещу които възстана улицата,  си направиха политическа формация, която кръстиха „България без цензура”. И всеки път се питам на кого искат да правят цензура”, запита се Татяна Дончева.


Втора част на разговораСпоред лицата на февруарските протести народа сам трябва да избере по коя система да работи.
Дончева веднага контрира: „Можеш много да недоволстваш от Станишев, и от Костов, и от Борисов и други, но ако искаме да променим да променим системата, трябва да я пробием, и ако не сме успяли трябва да кажем: „Аз не успях”, а не на мен ми е виновен президента”.


Според лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева лицата на февруарските протести били припознати от медиите като „отракани момчета, които могат да говорят по телевизията, но народа никога не ги е припознавал за свои говорители”.


Целия разговор гледайте във видеото.