Екипът си пожелава поне още 10 години в ефира

Най-успешното женско предаване в българския ефир "На кафе" с Гала празнува 10 години в ефир. Какви са ритуалите на чаровната водеща и какво си пожелава екипът на предаването? София Стойчева и Власидлав Милиев бяха зад кулисите на любимото за хиляди българки предаване.


На рождения ден напредаването Гала признава, че не обича да прави разносметка, но все пак й отнема от времето за близките и хората, които обича.


„За сметка на това ми дава много. Това е другият мой живот „на кафе”, твърди водищата на предаването Гала.


Екипът на Гала си пожелава поне още десет години в ефира. Продуцентът и режисьор Тара не обича да застава пред камерата, затова се налага да бъде убедена.


Ние се обичаме, караме се, уважаваме се - като в едно семейство сме”, обяснява Тара Нури, продуцент и режисьор на „На кафе”.


Обикновено Гала излиза от гримьорната в последния момент набегом, докато тече шапката на предаването. Малцина знаят, че водещата поздравява зрителите и гостите си от площад, който носи нейното име - "Платца ди Гала". В студиото има и огромно земно кълбо, заради новата рубрика.


Пожелавам си да бъде за нас, за българите, за нашите дами, които обичат сутрин да се забавляват,където и да са по света”, сподели Ралица Манчева - продуцент на предаването.
От своя страна главният редактор на предаването Даниела Димитрова си пожела никога да не станат скучни за зрителите, да не влязат в рутина и да не се изчерпва енергията, с която правят „На кафе”.


Пожелания имаше и от ръководството на Нова телевизия.


„На кафе” е като някакъв остров на позитивното и това им пожелавам - да останат остров на положителното, на позитивното, на усмивката, на музиката, на доброто!”, заяви Силва Зурлева - член на Борда на директорите на Нова ТВ.


Задружният екип на Гала гръмна шампанско около огромна торта, направена като декора на предаването.

 

Ако сте изпуснали някой от епизодите на "На кафе" можете да ги гледате в Nova Play.