Депутатът от ДПС категорично отрече да се е срещал с Цветанов и Калин Георгиев

Категорично казвам, че не съм подписвал такъв запис на заповед. Ако имаше такава, тя щеше да излезе наяве. Лъжите на Цветелин Кънчев нямат край”, каза в студиото на „Здравей, България” депутатът от ДПС Александър Методиев, известен като Бат Сали.

 

Преди дни Цветелин Кънчев заяви, че Методиев се е срещал с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и с бившия главен секретар на МВР Калин Георгиев в сградата на Министерството на вътрешните работи, за да договарят изместването на Кънчев от лидерския пост в ромската партия и оглавяването й от Методиев.

 

Евророма” я няма вече на политическата карта, откакто аз напуснах. В момента в партията има пет човека. Аз бях най-близкият приятел на Кънчев, докато беше председател. Не сме се карали, аз просто напуснах, защото нямаше развитие”, категоричен бе депутатът и уточни, че нетърпимостта между него и Кънчев започнала от изборите през 2009 година, когато „Евророма" е коалиционен партньор на БСП. При подреждането не листите всички бяха против Кънчев. Той обаче отказа да коментира защо от листата на БСП се е оказал в тази на ДПС.

 

Аз дори не знам входът на МВР къде се намира. Не се познавам с господин Цветанов, а Калин Георгиев познавам от срещите ми навън с десетки хора”, допълва Методиев.

 

Гледайте цялото интервю с Александър Методиев - Бат Сали във видеото.