Засегнати ще бъдат живеещите в ж.к. „Младост 4”, ж.к. „Стралбище” и квартал „Бояна”

Временно ще бъде спряна водата в столичния квартал „Младост 4” в сряда, съобщават от „Софийска вода”. Това се налага във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. „Самара” и ул. „Божан Ангелов” в ж.к. „Младост 4”.


Водоподаването ще бъде спряно от 9:00 до 21:00 часа и ще засегне живеещите в района – ул. „Самара”, ул. „Д-р Атанас Москов”, улица без име преминаваща покрай бл. 440, бл. 441, бл. 477, бл. 477А, бл. 460А, бл. 460Б, района между бул. „Александър Малинов”, ул. „Самара”, ул. „Димо Дичев”, ул. „Жечо Гюмюшев”.


Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, от дружеството ще осигурят водоноски, разположени пред магазините „Била” и „Фантастико”.


На 26 февруари във връзка с изключване на уличен водопровод на бул. „България” и ул. „Нишава” в ж.к. „Стрелбище”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа. Това ще засегне живеещите в района по бул. „България” от ул. „Траянова врата” до ул. „Хайдушка гора”.


Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, от дружеството ще осигурят водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Нишава” и ул. „Дедеагач”.


Спиране на водата ще има и в квартал „Бояна” заради реконструкция на уличен водопровод по ул. „Боянско езеро”, от 10:00 до 22:00 часа. Водоснабдяването ще бъде нарушено в района по ул. „Боянско езеро” от ул. „Младост” до ул. „Брезовица”; по ул. „Брезовица” от ул. „Живата вода” до ул. „Севастократор Калоян”; по ул. 788 от ул. „Брезовица” до ул. „Севастократор Калоян”; ул. „Белите брези” №1 и № 5; ул. „Поп Евстати Витошки” №24.


Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, от дружеството ще осигурят водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Боянско езеро” и ул. „Брезовица”, информират още от „Софийска вода”.