Заедно с Мила Йовович у нас холивудската звезда ще участва в снимките на трилъра „Сървайвър”

Световноизвестният актьор Пиърс Броснан пристигна в България. Заедно с Мила Йовович у нас холивудската звезда ще участва в снимките на трилъра „Сървайвър”. Посрещнаха го Марина Цекова и операторът Росен Илиев.


Звездата на Пиърс Броснан изгрява с ролята му на Джеймс Бонд. Играе в четири филма за агент 007, а първият „Златното око” носи рекордните за времето си приходи от 350 милиона долара. Близо 40 години след дебюта му в киното, седмото изкуство го доведе и у нас.


Преди да се захване с кино обаче, Броснан възнамерявал да стане художник. Рисува и днес. Макар и критиците да нареждат популярния му автопортрет като едно от най-глупавите произведения – дело на известна личност. Може би точно затова, когато се захваща с актьорската професия, Броснан казва, че е открил свободата.


Паралелно с киното Броснан се занимава и с благотворителност. Също така е отдаден природозащитник. А дали е избрал кауза, на която да се посвети у нас, очакваме да разберем при следващата среща.


Възможност за първа среща с актьора ще имат хората в центъра на София, „Кремиковци” и „Бояна”. Защото се очаква снимките на филма да протекат точно там.


Повече по темата гледайте във видеото.