„Виждам в Жана всичко, което е нужно на един световен артист”, заяви култовият продуцент

Победителят от втория сезон на X Factor в България Жана Бергендорф се завърна от успешната си визита в Лондон. Само за пет дни тя се срещна с популярни изпълнители на Острова, работи с един от най-известните музикални продуценти и беше представена на някои от най-важните фигури в музикалния бизнес. 

Жана сбъдна една от мечтите си и застана очи в очи с идола си Саймън Кауъл. Въпреки многобройните ангажименти покрай няколко нови телевизионни продукции и грижите около новородения си син, създателят на Х Factor се срещна с чаровната изпълнителка.

Срещата се проведе във впечатляващата сграда в центъра на Лондон Saddlers Hall, където култовият продуцент работи по фотосесия за една от големите си продукции. Той беше изключително подготвен за разговора с Жана, като не скри възхищението си както от нея като изпълнител, така от излъчването и ентусиазма й. Саймън Кауъл призна на Жана и пред камерите на Нова, че най-голямата му мечта е да продължава да открива големи артисти и че в очите й вижда онова, което е големият смисъл на X Factor и го прави един от най-специалните телевизионни формати.

„Направи ми уникално впечатление фактът, че беше супер запознат с моята биография и представяне в X Factor. Изключителен професионалист. Той знаеше дори, че главната причина да се явя на кастингите на X Factor е мечтата ми някой ден да застана срещу него“, разказва победителката.

Следващата звездна среща на Жана беше с един от най-успешните изпълнители на Острова, отново победител в X Factor – Джеймс Артър. Двамата се срещнаха в любимия му пъб The Black Lion, където той покани Жана на чаша чай малко след завръщането си от европейско турне. Джеймс я посрещна с репликата „Здрасти“ на български език, като обясни, че никога не е идвал в България, но има много добър приятел българин, от когото знае поздрава. Той поздрави Жана за изпълнението на сингъла му Impossible в рамките на предаването.