Жана Бергендорф се срещна с продуцента на X Factor UK и US Рей Хеджис

Победителят от втория сезон на X Factor в България Жана Бергендорф посети едно от едно от най-големите звукозаписни студия в Лондон, където само ден преди това Риана и Дрейк записват новата си песен. 

В Метрополис, едно от най-уважаваните звукозаписни студия в британската столица, Жана се срещна с музикалния продуцент на X Factor UK и US Рей Хеджис. Именно той е отговорен за успеха на албумите на артисти като Take That, Браян Адамс, Шер, Том Джоунс, Ронан Кийтинг, Бой Джордж. Също така Рей работи по синглите и албумите на голяма част от победителите и финалистите в X Factor UK.

„Рей Хеджис преслуша всички демо песни, по които работя и ми помогна да избера най-подходящата за първи сингъл. След като чу как пея, хареса много тембъра и диапазона на гласа ми. Това е огромно признание и се радвам, че хора като него вярват в моя талант и успех”, разказа за срещата си Жана. Тя подчерта и думите на Хеджис, че е важно продукцията и звукът на песните да отговарят на световните стандарти, ако искаме пробив и извън България. „Той се ангажира лично да ми помогне при смесването и аранжирането на песента, така че на финала да имаме супер качествен продукт”, добави Жана. 

Певицата посети и централния офис на една от най-големите звукозаписни компании в света - Sony Music. „В офиса на компанията се срещнах с Джордж Левендис, дясната ръка на Саймън Кауъл. Той е човекът, когото Саня покани да й помага за „Къщата на съдиите“ в X Factor”, разказа още Жана.