Полицията е открила предсмъртно писмо, в което тя обяснява причините за самоубийството

Лорън Скот, приятелката на Мик Джагър, бе открита мъртва в апартамента си в Ню Йорк. Тялото на Скот е намерено обесено на шал в апартамента й в Манхатън. Полицията не подозира убийство. Дори е открито предсмъртно писмо, в което тя обяснява причините за самоубийството. Като евентуална причина се сочи голям дълг.

 

Около 8:30 часа сутринта местно време тя се обадила на асистентката си да дойде в апартамента й. Когато асистентката пристигнала, намерила Лорън Скот обесена.

 

Лорън Скот започва кариерата си като модел. Като дизайнер тя облича знаменитости като Анджелина Джоли, Никол Кидман и Пенелопе Круз. През 2006 година Скот представя собствената си модна марка. Мик Джагър и Лорън са заедно от 2001 година.

 

В момента Джагър е на турне в Австралия. Неговият говорител съобщи, че певецът е "шокиран и напълно съкрушен" от смъртта на приятелката си. Той отрече слуховете за раздяла, а дъщеря му Джорджина Мей е отменила ангажиментите си на модния подиум, за да бъде до баща си.

   

Светът е потресен от смъртта на Лорън СкотМакар на пръв поглед компанията на Лорън Скот да изглежда изключително успешна, истината е различна. Тя е регистрирана в Англия и през 2009 г. и вече е с 2 милиона дълг, който нараства до цели 6 милиона през 2012 г. Това сочат финансовите отчети в Обединеното Кралство, публикувани в онлайн изданието на „Дейли Нюз”.
 
Преди няколко дни Лорън Скот изненадващо изтегли ревюто си от Модната седмица в Лондон. Официалната причина са производствени проблеми, но запознати твърдят, че дизайнерката не можела да плаща на екипа си. Дали това е причината за смъртта й предстои да разберем.