Българският шампион се изправя в мач реванш от Лига Европа

Отборът на Лудогорец замина тази сутрин за Валенсия, където утре ще излезе срещу едноименния отбор в мач-реванш от 1/8-финалите на футболния турнир Лига Европа.

 

В 19:00 ч. тази вечер Лудогорец ще проведе официалната си тренировка на стадион "Местая" във Валенсия. Половин час по-рано Стойчо Стоев и Христо Златински ще участват в традиционната пресконференция преди мач в Лига Европа. В първата среща, играна в София Лудогорец отстъпи с 0:3 на именития си противник. За да преодолее Валенсия българския отбор ще трябва да постигне минимум същия резултат като гост, за да има някакви шансове да се класира по-напред.

 

Шампионът на България се прибира у нас в петък (21 март). Чартърът на тима излита от летището във Валенсия в 12:30 ч. българско време и ще кацне във Варна около 16:30 ч. 

 

От Лудогорец напомнят, че цените на билетите за мача с Валенсия са 10 и 12 евро. Испанският клуб вече изпрати 1000 билета в България, които са почти изчерпани. В понеделник Валенсия предостави нови 1000 билета, които ще бъдат разпространени между българи, живеещи и работещи в Испания. 

 

От Разград за Валенсия организирано тръгват 200 привърженици. На "Местая" българският шампион се очаква да бъде подкрепян от близо 2300 фена, каквато е квотата за гостуващата агитка.