Не пропускайте елиминациите в Dancing Stars в четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Впечатляващ спектакъл подари началото на Седмицата на любовта в Dancing Stars по Нова, като най-много точки от гласовете на журито получи страстното танго на сексапилния тандем Михаела и Светльо.

Този път предизвикателствата за звездните двойки бяха не само танцувални, но и емоционални. Онлайн се появи и първото Dancing Stars селфи на Наско и Нели, което беше заснето в ефир на сцената на шоуто.

След няколко дребни грешки и малко по-тежките думи на Галена Великова, олимпийската шампионка Сани Жекова трудно сдържаше сълзите си. За смелия Ути Бъчваров тежки думи от журито нямаше, само поредната порция похвали за перфектното изпълнение, макар и със счупена ръка.

Сълзи се появиха и в очите на Нели Атанасова, гледайки записа с наставленията на любимата й треньорка Нешка Робева. Емоционалните изблици не подминаха и Нана, която сподели, че този път е съвсем сама в шоуто, тъй като съпругът и дъщеря й не са успели да дойдат.

Мариан Кюрпанов пък призна, че любовта му към танците го е подтикнала да танцува с табла на репетициите, за да придобие по-голяма грациозност. Какви танци ще изпълнят звездите в следващия лайв и кои от тях ще отидат на елиминации - гледайте Dancing Stars в четвъртък от 20.00 ч. по Нова.