Дали любовта ще спаси някого от елиминации - гледайте Dancing Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Ексцентричният писател Денди ще покаже пасо добле на зрителите на Нова тази вечер, но не с изискан костюм, а с рокерски дрехи. Той се впуска в новото за него предизвикателство Dancing Stars, като заедно с Петя ще покаже завидни умения на дансинга. 

Денди се включва в Седмицата на любовта с един от най-страстните танци. „Много обичам да танцувам, да импровизирам, но трудно позволявам някой да ми определя стъпките”, коментира той. Петя похвали своя партньор и обеща, че ще му даде свобода за изява. 

В епизода във вторник Михаела Филева и Светльo отново грабнаха признанието на журито. „Аржентинското танго е създадено за теб – имаше страсти, контрасти, огън и лед” – каза Илиана Раева на Михаела. Тя определи изпълнението като перфектно, а Галена Великова нарече тангото им извънземно. Всеки член на журито единодушно гласува с по 10 точки и така Михаела Филева и Светльо са първата двойка в този сезон на Dancing Stars с максималните 40 точки. 

След няколко дребни грешки и малко по-тежките думи на Галена Великова, олимпийската шампионка Сани Жекова трудно сдържаше сълзите си. За смелия Ути Бъчваров тежки думи от журито нямаше, само поредна порция похвали за перфектното изпълнение, макар и със счупена ръка. Сълзи се появиха и в очите на Нели Атанасова, докато гледаше записа с наставленията на любимата й треньорка Нешка Робева. Емоционалните изблици не подминаха и Нана, която заяви, че този път е сама в шоуто, защото съпругът и синът й не са успели да дойдат. Мариан Кюрпанов пък сподели, че любовта му към танците го е подтикнала да танцува с табла на репетициите, за да придобие по-голяма грациозност. 

Дали любовта ще спаси някого от елиминации - гледайте Dancing Stars тази вечер 20.00 ч. по Нова.