Гледайте елиминациите в седмицата на любовта в Dancing Stars тази вечер по Нова

Победителката в Dancing Stars в седмицата на любовта Михаела Филева ще представи ексклузивно тази вечер клубен ремикс на най-новата й песен „Има ли начин?”. Заедно с дуетния й партньор NickName и танцьорите от The Center те ще разтърсят дансинга в специална хореография, като ремиксът е дело на Algoriddim. 

Другата музикална изненада идва с D2 ден преди официалното представяне на новия им албум „Феникс”. Едноименната песен ще изненада с различното звучене на рок групата, като парчетата този път са по-мелодични. Сред изненадите в новия албум е и участието на легендарния китарист на Guns N’Roses Слаш. „Музиката на D2 в този албум ще бъде по-танцувална. Именно затова избрахме най-раздвижената арена този сезон – тази на Dancing Stars, за да изненадаме феновете”, заяви Митко Кърнев. 

„Довечера може да ме видите в много карикатурен вид”, подсказа ексцентричният писател Любомир Милчев – Денди в „Здравей, България”. Той издаде части от хореографията си с Петя, като в нея се включва и кучето му Хининус. Разговора с Денди гледайте тук.

Не пропускайте елиминациите в седмицата на любовта в Dancing Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова.