Световна шампионка за преживяването Dancing Stars в интервю за „Събуди се”

„Често в светската журналистика ние забравяме, че известните също са хора, сами или по двойки. Нейното име се свързва с Максим Стависки. А много често хората забравят, че Албена Денкова е първо име, след което личност. Тя е състезател. И затова ми беше интересно тя да разкаже каква е разликата между леда и дансинга”. Това разказа в „Събуди се” Станислав Дочев, който направи интервю с Албена Денкова по повод участието й в Dancing stars.

„Всеки път, когато си идвам, хората са по-вглъбени в себе си, по-начумерени, което със сигурност не ме радва. Моите приятели не са много, особено в последните години, и може би съм станала малко по-затворена, отколкото бях преди, но като цяло са такива, на които мога да доверя абсолютно всичко и мога да разчитам във всеки един момент. Аз знам, че дори без да поискам помощ, те ще ми я дадат, и ще са до мен и в приятните, и в сложните моменти в моя живот”, обясни Албена Денкова.

„Албена е много изпълнителна. Аз мисля, че всеки би си мечтал да има партньор като нея. Всичко се изпълнява от първия път, без проблеми”, похвали я нейният партньор на дансинга Калоян.

„Свикнала съм с кънките, така че с тях със сигурност ми е по-лесно”, твърди Албена.
Запитана какво иска да изтанцува в Dncing stars, двукратната световна шампионка отвърна: „Искам да имам възможността да направя поне една или две български музики, защото смятам, имаме много богата народна култура и това трябва да се показва в подобен род предавания”.

Какво още разказа Албена Денкова за участието си в Dancing Stars и сина си Даниел гледайте във видеото тук.

Не пропускайте и следващият й танц в най-бляскавото танцувално шоу във вторник от 20.00 ч. по Нова.