Очаквайте втората част от интервюто на Миролюба Бенатова с Октай Енимехмедов

На 12 април в ДИКOFF зрителите ще видят Стажанта, министъра на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева, Ути Бъчваров, Сашо Дончев, Венцеслав Чамурджиев в рубриката “Давам думата”, Миролюба Бенатова представя: Октай Енимехмедов – втора част и откъс от разговора й с Петър Стоянов-Сумиста и легендата проф. Вучков.


Стажанта на парламентарен контрол. Кои министри и депутати попаднаха под обстрела на неудобните му въпроси?


Министър Десислава Терзиева на живо в студиото на Сашо Диков. Как се подреждат приоритетите и достатъчно ли е рязането на лентички, за да живеем по-добре? Приказки за магистрали, язовири и мостовете към бъдещето.


Скандалният бургаски бизнесмен и бивш общински съветник Венцеслав Чамурджиев застава пред камерата на ДИКOFF в рубриката „Давам думата”, за да разкрие защо преди няколко години беше арестуван за лихварство и рекет и колко струва свободата му.


След като напусна танцувалното шоу Dancing Stars по предписание на лекарите, Ути Бъчваров гостува ексклузивно на Сашо Диков. Телевизионният любимец и неговите рецепти за живот на бързи обороти и с голямо сърце.


Един от най-богатите българи – Сашо Дончев, на гости в ДИКOFF. Колко точно си приличат уроците по бизнес и житейските уроци и какво ни липсва, за да мислим кризите като възможности за развитие?


Миролюба Бенатова представя: разговор под домашен арест. Обещаното продължение на срещата й с нападателя на Доган – Октай Енимехмедов.


Ексклузивно за зрителите на ДИКOFF Миролюба Бенатова ще покаже и част от интервюто си с Петър Стоянов-Сумиста.


Титанична среща. Легендата професор Вучков гостува на живо в студиото на Сашо Диков. Професорски коментар без аналог.


Гледайте ДИКOFF всяка събота от 16 до 19 часа.