Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е точно 151 000 лв

В надпреварата за нова френска кола от „Национална лотария” в играта „На крачка от късмета“ участваха Джамал Ходжев от с. Късак, Веселин Георгиев от София и Иван Рангелов също от град София. 26-годишният Джамал изпревари останалите участници и късметът се оказа на негова страна, след като в края на играта Иван отвори монета № 7 с неговата снимка. Още в студиото на Национална лотария Джамал се качи в новия си автомобил и натисна клаксона. Чисто новата му придобивка има и застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева. Младият татко има  собствена кола, но сподели с нашия екип, че се е надявал да спечели втора.


Във втората поред игра „Сейфове“ късмета си премериха Стефан Илиев от Горна Оряховица и  Бaсрие Хайрула от село Опълченско. Първи червен „Х“ отвори Стефан от сейф № 6, а след още два хода попадна и на още един червен „Х“, с което приключи играта си с 4 000 лева. Бaсрие продължи във втория кръг на играта, където успя да отвори и двата златни сейфа със зелен надпис „X3“ и си тръгна с фантастичната сума от 34 500 лева. Дамата е кмет на кърджалийското село Опълченско, а печалбата ще си разделят общо 5 жени, които са направили група заедно с Бaсрие и са регистрирали билетите си на един акаунт. Бaсрие мечтае с парите да осигури образование на двете си деца, както и да отиде на екскурзия.


В играта на „Национална лотария" „MEGA JACKPOT” участваха: Димитър Димитров от Ямбол, Иван Рангелов от София, Мириена Помакова от Русе, Йордан Тодоров от село Малки Искър и  Катя Кардашева от Гоце Делчев.

 

Най-високата карта с номер 41  се оказа в ръцете на Катя, която завъртя „Колелото на късмета“ и така определи джакпот от 150 000 лева. Първата си грешка тя направи още на третата сфера, а след това сгреши и на петата сфера и си тръгна от играта с печалба от 10 000 лева. Катя сподели, че любимият й билет е „Сбъдни мечтите си“, а самият факт, че е в студиото на Национална лотария и преживяването от играта, тя определи като голям късмет. Младата адвокатка ще използва печалбата си за ремонт и пътувания. 

 

Водещата Вяра Атова връчи златен плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“ на Мариета Германова на 39 години от Стара Загора. Късметлийското билетче е изтеглил синът ѝ, а печалбата ще използва за обзавеждане на детска му стая.
Чекове с моментни печалби в студиото получиха: Бойка Варадилова от Банкя със сума от 15 000 лева, Ефтим Русков от село Самуилово с 10 000 лева от билет „Сделка или не“ и Ангелина Иванова от Симитли, която заедно с децата си тръгна с  50 000 лева. Билетът „Мега Милиони“ е закупен от съпруга й Александър Иванов, който работи като строителен работник в Испания. С наградата семейството ще завърши строежа на мечтания от тях семеен дом в Симитли.