Гледайте звездата в сериала всеки делничен ден от 21.30 ч. по Diema Family

Звездата от премиерния сериал на Diema Family „Надежда за обич” Гизем Караджа е застрашена да бъде осъдена от 5 до 15 години лишаване от свобода. Вероятно този факт ще озадачи зрителите, които я познават в екранното й превъплъщение – доброто момиче Умут, потискано от консервативното си семейство. Но доколкото Умут и Гизем Караджа си приличат в реалния живот?

Миналата година около нея се разрази един от най-големите скандали в Турция – тя беше арестувана в рамките на голяма полицейска операция, при която бяха задържани 35 известни актьори, режисьори и певци с обвинение за употреба и разпространение на наркотици. Гизем остана в ареста три дни и получи забрана да напуска страната, която бе вдигната едва преди месец.

По време на съдебните заседания друга турска звезда - актьорът Чагатай Улусой, на когото медиите приписват любовна връзка с Гизем, призна, че двамата са употребявали мархуана два пъти в неговия дом. Актрисата от своя страна заяви в съда, че въпросните „свити цигари“, за които става въпрос в подслушваните телефонни разговори между двамата, са цигари, в които тя е свивала само тютюн. Гизем Караджа отхвърли обвиненията в разпространение на наркотици и възнегодува, че медиите извеждат на преден план само нейното име.

Дали Гизем наистина е жертва и как ще се развият нещата за актрисата ще се разбере на предстоящите съдебни заседания. Дотогава не ни остава нищо друго освен да следим приключенията на Умут в „Надежда за обич” всеки делничен ден от 21.30 ч. по Diema Family.