Не пропускайте латино фиестата във вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Огнени латино ритми и карибски страсти завладяват сцената на Dancing Stars тази вечер по Нова. Звездите са в трескава подготовка за Седмицата на салсата в най-бляскавото танцувално шоу.

Участниците прибегнаха до различни упражнения, за да се отпуснат максимално психически и да подготвят тялото си за горещия латиноамерикански танц. Жонгльор от цирк „Балкански” демонстрира на Албена Денкова как може да движи ръцете си, докато тялото се движи в друга посока. Това я върна към нейното детство, когато с дядо ѝ ходели на цирк.

Хубавата Елена, която тази седмица се завръща на дансинга, стигна до крайности по време на репетициите. Тя също се възползва от помощта на цирковите артисти и буквално полетя над манежа без предпазни въжета, обезопасителни мрежи и без дубльор. Така Елена доби увереност и е готова да се завърне.

Сани Жекова пък беше изненадана от своя танцов партньор – Симеон, с открит урок по салса в центъра на София пред погледа на минувачите. Целта на упражнението е била да помогне на бронзовата световна медалистка по сноуборд да преодолее своята срамежливост.

Дали тези упражнения ще помогнат на звездите в представянето им на дансинга и какви изненади са подготвили другите участници в танцувалното шоу, ще разберем в Dancing Stars във вторник и четвъртък от 20.00 ч.  по Нова. 

Ексклузивна галерия от репетициите за шоуто вижте тук.