Безапелационното представяне на Александър Танев му осигури място на четвъртфиналите

Безапелационното представяне на Александър Танев от Балчик спечели сърцата на зрителите на Нова телевизия, които му отредиха първото място в последната звездна петица на "Големите надежди". 

 

"Аз смятам, че с теб ще се случат много големи неща и се радвам, че живея в България, за да ги видя", коментира Любо изпълнението на песента "Who's Loving You“ на Джаксън Файв. 

 

Талантливият малчуган от Бургас е международен призьор и има повече от 50 награди от конкурси в България, Сърбия, Русия и Румъния. Именно тези постижения му помагат да спечели и стипендия във фондацията на Димитър Бербатов.

 

На сцената на шоуто чаровният мачуган сподели, че най-голямата му мечта е да стане актьор въпреки музикалните му заложби, които до този момент са му спечелили повече от 50-60 награди в България, Сърбия, Русия и Румъния. Харизматичното присъствие на Александър му спечели симпатиите на Дивна, която сподели, че "Ако ми направиш серенада, ще бъда твоя завинаги.“

 

Неуморима в игрите и много вярна в изпълнението си, Поля Иванова от Бургас също успя да се класира за следващата решаваща фаза на шоуто – четвъртфиналите. 

 

"Изпълнение на голяма песен от голямата Поли“, коментира Любо представянето й на песента "We Are the World“ на Майкъл Джексъм и Лайнъл Ричи. Талантливата дива се явява на конкурси едва от миналата година и вече има 7-8 първи места

 

12-годишната Виктория Цанкова е родена във Варна, но преди две години цялото семейство се премества да живее в София заради музикалната й дарба. Изпълнението на песента на Арета Франклин "A Natural Woman“ я класира в последната звездна петица на "Големите надежди"

 

Никол Николова от Ямбол изпя песента "Price Tag” на Джеси Джей и това я нареди сред петте таланти, които продължават напред в шоуто. Талантливата дива е само на 3 и половина годинки, когато става солистка в ямболския хор, а днес не крие, че освен за музикална кариера, мечтае да стане и евродепутат. 

 

Петото попълнение в последния топ пет идва от Севлиево и се казва квартет UPSTREAM VOICES – JUNIOR. Четирите малки грации - Яна (13 г.), Сияна (14 г.), Траяна (14 г.) и Стиляна (14 г.) изпяха пред погледа на Фамилия Тоника песента "Лудо Ле“, с която големите български музиканти печелят първа награда на "Златния Орфей“ през 1976 г. 

 

"Едно от най-професионалните изпълнения на тази сцена и то на четири гласа“, категорично обедини коментара си журито.