Явор Бахаров и Бойко Кръстанов ще отговарят на въпрос за 2000 лева следващия петък в „Стани богат” по Нова

Три звездни двойки седнаха на стола на богатството в „Стани богат” по Нова тази седмица - Гери Турийска и Димитър Павлов, Тити Папазов и Георги Младенов, Явор Бахаров и Бойко Кръстанов. В Сезона на професионалистите те играха в името на благородна кауза – най-новата благотворителна инициатива на Нова - Промяната, за която допринесоха общо със 7 500 лева.

Първи срещу Ники Кънчев местата си заеха обичаните радио водещи Гери Турийска и Димитър Павлов, които дадоха правилни отговори на въпроси, свързани с процеса на добиване на розово масло, делтата на река Рейн и германската футболна звезда Ули Хьонес. На въпрос за 3 000 лева двамата взеха разумно решение да се откажат в играта и така добавиха сумата от 2 500 лева в подкрепа на благотворителната инициатива.

Вторият тандем в „Стани богат” бяха баскетболните легенди и добри приятели Тити Папазов и Георги Младенов, които играха с песни в ефир и забавни емоции. Сред предизвикателствата за тях бяха въпроси за европейското дърво на годината в Сливен и Конституцията на Бразилия. Двамата стигнаха до въпрос за 10 000 лева, свързан с Римския път Виа Салария, но посочиха грешен отговор. Така Тити Папазов и Георги Младенов получиха от играта чек за 3 000 лева, като изпълниха обещанието си при грешен отговор лично да дадат по 1 000 лева, с което допринесоха общо с 5 000 лева за благородната кауза.

След тях на стола на богатството седнаха актьорите Явор Бахаров и Бойко Кръстанов. Играта им продължава и следващата седмица, когато актьорският тандем ще отговаря на въпрос за 2 000 лева. Не пропускайте „Стани богат” в петък, 25 април, от 21.00 ч. по Нова.