Белослава - "диктатор" на сцената, "аристократ" в музиката, "ходеща приказка"

Всяка сутрин тя става най-рано от всички, за да направи закуска. Със същата енергия подготвя вилата си в Лозенец и се грижи за ресторанта си в София. На тема вишновка влиза в спорове с твърда непоколебимост, а на сцената е истински "диктатор”, защото подчинява всичко на музиката.
 

Едно женствено мъжко момиче, без грим и преструвка – такава ще видим Белослава в епизода на "Извън новините” тази неделя, 11 май, от 13.30 ч. по Нова телевизия. Първата дама, приела предизвикателството на водещата Ани Салич да заснеме свой видео дневник, ще го направи със същата лекота, с която омагьосва нейната музика. 

 

Белослава ще отведе зрителите на истинско пътешествие в своя свят – семейството, музиката, приятелствата, пътуванията, хубавата храна и дори Канарските острови. Ще признае, че е влюбена в съпруга си от 6-и клас, а той няма да скрие, че и до днес продължава да я ревнува. Ще ни върне назад към детските години, когато прави кифлички на своите кукли, но и копае на село като истинско мъжко момиче.
 

В ефира на "Извън новините” ще видим и майка й Анета Сотирова – предава ли се артистичността по наследство, кога разбира, че дъщеря й има талант и какво е било отношението й към първите любовни трепети. Изключителна певица, впечатляващ кулинар и мързелив сърфист – пред Ани Салич певицата ще признае, че именно сърфът е нещото, което е опитала, но категорично не умее. В това зрителите ще се убедят и от нейния видео дневник, който ще ни отведе до Канарските острови, където прекарва ваканцията си заедно със съпруга и дъщеря си.
 

И още - какво се крие в един стар спор между нея и Ути на тема "по-добрата вишновка"; какво ще сподели Део за футболните й умения, включване от Лондон и Америка, за да видим певицата през очите на Лили Йончева и най-добрата й приятелка от детството, и защо думите на класната й учителка ще я трогнат до сълзи.
 

"Диктатор” на сцената, "аристократ” в музиката, "ходеща приказка”, една жена, влюбена в живота – Белослава пред Ани Салич в откровен разговор по женски